Välkommen till Tenala Ungdomsförenings hemsida!
Tenala Ungdomsförening är en över 110 år gammal förening och har således en otrolig historia, att få den att rymmas här går inte, men den informationen går att få tag på via styrelsen.

Ta gärna kontakt!
Vi finns även på

 

 

Hej och välkommen till Tenala UF!

Vi uppdaterar vi vårt medlemsregister. Det här gör vi för att se till att vi kan nå alla medlemmar och hålla koll på vem som på riktigt är aktiv i föreningen.

Därför ber vi nu alla medlemmar att fylla i medlemsformuläret här. Fyll alltså i det också om du redan är medlem! Om du i framtiden behöver ändra några uppgifter kan du också fylla i och skicka in det igen.

Medlemsbrev 2023

Det har knappast undgått någon att Tuffen i början av året satte upp en ny deckargåta, inklusive trerättermiddag. Hovijärvimordet tog största delen av uppmärksamheten, tiden och krafterna under vintern. Vi tackar alla som på något sätt deltog och såg till att projektet blev en succé!

 

En del annat program har vi också hunnit med under våren, t.ex. Pound, LAN-party och Påskdisco. Gården har krattats fin och salen har fått nya lampor som kan lysa i alla regnbågens färger. I skrivande stund är det planering av midsommarprogram och Tenaladagen som står på agendan. Mot hösten blir det sen dags med disco och LAN-party igen!

Medlemsavgift 2023

Medlemsavgiften för år 2023 är 7 €/pers eller 20 €/familj. Avgiften är viktig för att hålla igång Bygdegården och föreningen! Vissa evenemang som vi ordnar riktar sig endast till medlemmar, och en förutsättning för att kunna delta i dem är att medlemsavgiften är betald.


Har dina kontaktuppgifter ändrat? Eller kanske du inte är medlem ännu men skulle vilja bli det? Kontakta någon i styrelsen så hjälper vi dig, eller gå in på hemsidan och fyll i medlemsformuläret: https://tenalauf.nsu.fi/medlems_formular/.

 

7 € per person eller 20 € per familj.

Kontonr.: FI67 4055 5840 0025 91

Skriv ert namn och e-post adress som meddelande så vi vet vem som betalat.

TACK!

Kom med!

Kanske du redan har några ideér men skulle behöva hjälp med att förverkliga dem? Kontakta oss så hjälper vi dig! Vi letar också efter fler som vill vara med och planera och förverkliga evenemang och projekt. Låter det intressant? Kom med i en sektion så får du veta mera! Att vara med innebär inga förpliktelser.

 

Bygdegården är fiberuppkopplad!

Fibernät är installerat i Bygdegården och är tillgängligt för alla hyresgäster!