Välkommen till Tenala Ungdomsförenings hemsida!
Tenala Ungdomsförening är en över 110 år gammal förening och har således en otrolig historia, att få den att rymmas här går inte, men den informationen går att få tag på via styrelsen.

Ta gärna kontakt!
Vi finns även på

 

 

Hej och välkommen till Tenala UF!

Vi uppdaterar vi vårt medlemsregister. Det här gör vi för att se till att vi kan nå alla medlemmar och hålla koll på vem som på riktigt är aktiv i föreningen.

Därför ber vi nu alla medlemmar att fylla i medlemsformuläret här. Fyll alltså i det också om du redan är medlem! Om du i framtiden behöver ändra några uppgifter kan du också fylla i och skicka in det igen.

Våren 2024

Det har funderats och planerats, sökts bidrag, ritats och presenterats. Köksrenoveringen i Bygdegården ska nu äntligen bli av. Under sommarmånaderna kommer köket och serveringissidan att rivas och förnyas. Det nya köket borde stå klart i slutet av året och vi hoppas att Bygdegården genom detta kommer att förbli attraktiv för såväl små som stora evenemang.

Är du nyfiken på projektet? Kom med och hjälp till så finns det nog tid att prata igenom det också! Det kommer att ordnas fler talkotillfällen åtminstone i juli. Håll koll på vår facebook sida för mer detaljer!

I korthet går projektet ut på följande:

  • Köket förstoras genom att serveringsväggen flyttar "ett fönster" mot huvudingången.
  • Golvet görs om från grunden med golvvärme.
  • Ny köksinredning och vissa nya köksmaskiner.

Vi vill också passa på att tacka våra bidragsgivare. Från Tenala Sparbanksstiftelse och Sophie von Julins stiftelse har vi redan beviljats bidrag och vi väntar ännu på slutgiltigt besked från Pomoväst. Ett stort tack till er! Utan bidrag skulle vi inte klara det här projektet.

Medlemsavgift och kontaktuppgifter

Medlemsavgiften för år 2024 är 7 €/pers eller 20 €/familj. Avgiften är viktig för att hålla igång Bygdegården och föreningen! Vissa evenemang som vi ordnar riktar sig endast till medlemmar, och en förutsättning för att kunna delta i dem är att medlemsavgiften är betald.


Har dina kontaktuppgifter ändrat? Eller kanske du inte är medlem ännu men skulle vilja bli det? Kontakta någon i styrelsen så hjälper vi dig, eller gå in på hemsidan och fyll i medlemsformuläret: https://tenalauf.nsu.fi/medlems_formular/.

Nya lampor i salen!

Under sommaren har Bygdegården fått nya lampor i salen. Lamporna kan ge allt från bländande städbelysning till mys eller disco. Varje lampas färg och ljusstyrka kan styras skilt.

Bygdegårdens nya lampor med flera olika färger

Bygdegården är fiberuppkopplad!

Fibernät är installerat i Bygdegården och är tillgängligt för alla hyresgäster!