Föreställningarna 10.10 och 11.10 inställda.

Vi bjuder på en klurig & spännande deckare i kombination med en utsökt trerättersmiddag på Bygdegården i Tenala, Sockenvägen 22

En dag när skådespelerskan Rosalie Åkerblom kommer hem har hon ett meddelande på sin telefonsvarare. En mansröst säger att han tror sig vara hennes far och ber Rosalie kontakta honom. Hon får dock inget svar men hennes eftersökningar leder henne tjugo år tillbaka i tiden, till en filminspelning av ”Fantomen på Operan”. Det visar sig emellertid att filmen aldrig färdigställdes och att samtliga inblandade antingen verkar ha dött eller försvunnit. På ett kusligt sätt känns allting oerhört välregisserat. Som om någon utgått från ”En Mördares Manuskript”…

Manus: Johan Gille & Peter Nyström   Regi: Tapio Laasonen   I rollerna: Stefan Elf, Jan Karell, Emma Kullberg, Tapio Laasonen och Yvonne Valtonen

Bästa publik!

9.10.2020 kl. 12:15

Tyvärr måste jag meddela att föreställningarna 10.10 och 11.10 är inhiberade.
Vi har idag fått veta om en möjlig exponering. Alla inblandade i produktionen mår visserligen bra och uppvisar inte några symptom men vi tar inga risker.

Tenala Uf betalar tillbaka biljettpriset minus NetTickets serviceavgift. Vänligen meddela ert kontonummer för återbetalning senast 31.10. Kontakta TUF Teater per e-post (stefan.elf@elftec.fi)

Vi beklagar det skedda men hoppas att vi kan träffas igen under lyckligare stjärnor.

Stefan Elf
producent

 

 

 

I mars avbröt vi vår föreställningsperiod, men nu försöker vi köra de föreställningar som då flyttades framåt.
Vi resonerar så här: Trots oroande nyheter så är coronaläget fortfarande väldigt lugnt här i Västnyland, endast ett par registrerade fall i Raseborg och i grannkommunerna inga alls på en månad. Med det här i åtanke utgår vi detta skede från att vi ska kunna hålla de föreställningar som blev inhiberade på våren.
För att detta ska lyckas och att alla ska kunna känna sig trygga med att besöka TUF Teater har vi vidtagit extra åtgärder:

Vi har begränsat antalet gäster i salongen till ungefär hälften.

Vi har inget mingel i foajén innan föreställningen, när gästerna anländer tar vi dem direkt in i salongen där de visas till sina platser. (Vi förutsätter att sällskap som bokat biljetter gemensamt kan sitta tillsammans, men för övrigt gäller säkerhetsavstånd.)

Vi har sett genom alla rutiner beträffande mat och servering

Handdesinfektionsmedel finns tillgängligt på alla bord och ingen slipper in utan att ha använt hand-desi vid dörren

Vi har följande önskemål:

  • Kom inte till teatern om du känner dig sjuk!
  • Kom i god tid för att minimera trängsel, håll säkerhetsavstånd till andra.
  • Håll en god handhygien.
  • Kom ihåg att även beställa dryckespaketen i samband med biljettbokningen

Om vädret tillåter uppmanar vi gästerna att gärna lämna sina ytterkläder i bilen. Detta medför minskad trängsel både när gästerna anländer och ska åka hem. Det går även att ta med ytterkläder in i salongen där man kan hänga dessa över stolsryggarna. Givetvis får man ocså använda våra ordinarie klädställningar i foajén.

Det är möjligt att ännu boka till dessa sista föreställningar längre ner på denna sida. Välkommen!

Information om meny och dryckespaket, klicka på blåa knappen!

Meny

Biljetter

Endast förköp, ingen biljettförsäljning vid dörren.

OBS! Fredag kl. 14 är deadline för bokningar till samma veckas föreställningar på lördag och söndag.

Biljetter kan bokas här nedan, men också på följande sätt:

NetTicket, gå till netticket.fi, skriv Tenala i sökrutan

Telefon 0600 399 499, vard. 9-21, lö-sö 13-21

Alla NetTickets försäljningsställen, dvs. i Raseborg är det Luckan Karis samt Kulturhuset Karelia i Ekenäs. Därutöver alla Luckan-försäljningställen omkring i Svenskfinland. I Helsingfors och Åbo är det dock Stockmann som säljer NetTicket-biljetter.

Vi har beviljat grupprabatt för grupper med min. 16 personer, men under rådande omständigheter kan vi tyvärr inte ta emot sådana grupper då det blir svårt att arrangera säkerhetsavstånden korrekt. Vi uppmanar därför alla att boka i mindre gäng som kan sitta tillsammans, vid ett bord ryms max 8 pers. 

 

Vanliga frågor
Q: Hur fungerar bordplaceringen? Vi vill sitta bredvid våra kompisar som också just bokat till samma föreställning.

A: När en person bokat t.ex. 4 biljetter, placerar vi automatiskt dessa 4 personer bredvid varandra förutsatt att det tekniskt är möjligt (bord har en viss storlek och en föreställning kan vara nästan slutsåld).
Om en person bokat  biljetter och vill sitta bredvid sina kompisar, men kompisarna har bokat separat, så vet vi inte att dessa personer hör ihop om vi inte får tilläggsinformation. Den informationen kan man ge i en textruta som dyker upp under bokningsprocessen. Textrutan har rubriken "Tilläggsinfo åt arrangören". Där kan man skriva in sitt önskemål t.ex. "Vi vill sitta vid samma bord som NN..."

Biljettpriser

Middag+teater 59 €

Middag+teater+ölpaket 69 €

Middag+teater+vinpaket 72 €

Middag+teater, vege 59 €

Middag+teater+ölpaket, vege 69 €

Middag+teater+vinpaket, vege 72 €

(Priserna inkl.serviceavgifter)

TUF Teater förbehåller sig rätten att inhibera en föreställning i händelse av sjukdom eller ifall inte tillräckligt många har bokat biljett. De berörda kontaktas i såfall för antingen ombokning till annan föreställning eller återbetalning (se även våra köpvillkor).

Presentkort

Presentkort kan man enkelt köpa här.

"Presenkortsfolder".
Klicka på länken, skriv ut (helst på styvare papper) och vik sedan på hälften så har du en "presentkortsfolder" i A5 storlek. Klipp eller skär bort vita kanter så blir det snäppet snyggare. 

 

Köpvillkor

3.3.2020

Vårens resterande föreställningar av ”En mördares manuskript” inhiberades på grund av corona- pandemin.

Ni som redan hade bokat på våren har blivit överflyttade till ersättande föreställningar på hösten enligt följande:
Ni som har biljett/biljetter till lördagen 21.3           -->        lördagen 3.10 kl. 18
Ni som har biljett/biljetter till söndagen 22.3         -->        söndagen 4.10 kl. 15
Ni som har biljett/biljetter till lördagen 28.3           -->        lördagen 10.10 kl. 18
Ni som har biljett/biljetter till söndagen 29.3         -->        söndagen 11.10 kl. 15

Om ni accepterar omflyttningen behöver ni inte göra något, saken är klar och ni är välkommen på middag och teater i oktober.

Om föreslaget datum inte passar kan ni kontakta NetTicket för kostnadsfri ombokning till annat föreställningsdatum i oktober, men detta måste i så fall göras senast 30.4.2020. Telefonnummer till NetTicket är 0600 399 499, vardagar 9-21, lö-sö 13-21

Om ni trots allt inte alls vill komma på föreställning i oktober kan ni få återbetalning (biljettpriset minus NetTickets serviceavgift). Meddela i så fall TUF Teater senast 30.4.2020 ert anspråk på återbetalning och ange det kontonummer och bank till vilket återbetalning skall ske.
Kontakta TUF Teater per e-post
(stefan.elf@elftec.fi) så sköter vi återbetalningen så fort som möjligt. Om vi inte blir kontaktade inom utsatt tid har ni inte längre rätt till återbetalning, men då kvarstår naturligtvis er biljett/biljetter och ni är välkommen på middag och teater i oktober.

Med vänlig hälsning

TUF Teater
Stefan Elf, producent