TUF TEATER

Hovi_logo

Middag & Teater

Deckare med trerättersmiddag

”Hovijärvimordet” är TUF Teaters andra deckargåta  och handlingen är förlagd till en fjällstuga i nordvästra Lappland julen 1943. Den utspelas alltså mitt under andra världskriget och bjuder på såväl spioner som förrädare och intrikata familjehemligheter i en riktigt klurig historia.

Manus: Johan Gille & Peter Nyström
Regi: Tapio Laasonen

Premiär 14 januari 2023
Föreställningar lördagar och söndagar januari - mars

Biljettpriser

Middag+teater 69 €

Middag+teater+ölpaket 82 €

Middag+teater+vinpaket 84 €

Middag+teater, vege 69 €

Middag+teater+ölpaket, vege 82 €

Middag+teater+vinpaket, vege 84 €

Grupper min 16 personer 65 € / 78€ / 80€ - Bokningar endast via Nettickets servicenummer 0600 399 499

(Priserna inkl.serviceavgifter)

Det finns också alkoholfria vinpaket och ölpaket (endast förbeställning, skriv "alkoholfri" i textrutan "Tilläggsinfo åt arrangören" i samband med bokningen av din biljett med vin/öl)

Bordsplacering

Eftersom detta är en tillställning med mat sitter alla gäster vid bord. De flesta borden är 8-personers bord, men det finns även bord som tar större sällskap. Bordsplaceringen sker enligt bokningslistorna:
Exempel 1. Om en person bokat t.ex. 6 biljetter placeras följaktligen de sex personerna bredvid varandra.
Exempel 2. Fyra personer vill sitta bredvid varandra, men de köper och bokar biljetter var för sig. För att detta ska lyckas så bör var biljettbokare i bokningens slutskede (strax före själva betalningen verkligen sker) fylla i med vem man vill sitta i textrutan "Tilläggsinfo åt arrangören". Man kan t.ex. skriva "jag vill sitta med Stina och Pelle" eller "hör till grupp Karlsson" eller något annat liknande som gör det klart för TUF Teater vem som hör ihop med vem.

Meny

Presentkort

Föreställningen inklusive trerättersmiddagen räcker ca 3,5 h