Vill du ge biljetter i gåva?

Du kan då göra på två sätt:

1. Om du vill ge biljetter i gåva till ett specifikt föreställningsdatum.

Boka då biljetter på normalt sätt här på TUF Teaters hemsida eller på

https://www.netticket.fi/information_plays.php?info_id=21287

För att ge gåvan ett trevligare utseende kan printa vår presentkortspärm. Det är en liggande A4 med Hovijärvimotiv som du kan vika på hälften till en A5-pärm. På insidan skriver du din hälsning och lägger in biljetterna som du köpt och printat.

 

2. Om du vill ge biljetter i gåva, men med öppet datum så att gåvomottagarna själva kan bestämma på vilken föreställning de går.

Köp då ett NetTicket.fi-presentkort!

https://www.netticket.fi/product_info.php?products_id=247419

Prentkortet kan användas som betalning på alla NetTicket.fi försäljningsställen och i NetTicket.fi-nätbutiken till alla evenemang som är till salu i NetTicket.fi. Presentkortet ska bytas ut till inträdesbiljett på förhand och kan inte bytas till pengar.

Exempel:

Du vill ge två Hovijärvibiljetter i gåva, biljetterna kostar 69,-/st.

Välj då t.ex. "Presentkort som e-post" på Nettickets sida (länken ovan), mata in önskad summa (2 x 69,- = 138,-), lägg det i köpkorgen och fullfölj köpet.

I din e-post får du då presentkortet som pdf-bilaga, som du kan printa.

För att ge gåvan ett trevligare utseende kan printa vår presentkortspärm. Det är en liggande A4 med Hovijärvimotiv som du kan vika på hälften till en A5-pärm. På insidan skriver du din hälsning och lägger in presentkortet som du printat.

Gåvomottagaren kan sedan boka biljetter till önskad föreställning, på Netticket.fi eller hos något av Nettickets försäljningsställen t.ex. Luckan. Presentkortet fungerar då som betalningsmedel.